ERREZETAK: Lonbarda eta sagarrak

Aste honetako otarrean lonbarda jaso dugunez, hona 4 pertsonentzako errezeta

  • 1 aza lonbarda
  • 2 reineta sagar
  • Sagar- ozpina
  • Azukre integrala
  • Gatza
  • Landare-margarina

Prestaketa:

Aza ondo garbitu eta juliana lodi samrrean moztu. Sagarra garbitu, azala kendu eta xerra finetan moztu.

Presio-eltzean margarina pixka bat jarri, lonbrada geruza bat, ozpin pittin bat, gatza, sagarra eta azukrea. Geruzak tartekatu eta sagar, margarina eta azukre geruzaz bukatu. Eltzea itxi eta 40 minutuz egosi. Eltze arrunta balitz sagarra eta aza bigundu eta bateratu arte egosi.

Jateko zagok!

Oharra: Sagar-ozpinak azaren kolore morea bizitu egiten du eta ez du aza beltzatzen uzten. Horretarako pittin bat botatzea nahikoa da.

Iturria: aitzbitarte.wordpress.com

Utzi erantzun bat

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Aldatu )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Aldatu )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Aldatu )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Aldatu )

Connecting to %s

%d bloggers like this: