ERREZETAK: Aza entsalada

Osagaiak:

– Aza

– Sagarra (pixka bat garratza bada hobe)

– Baratzuria

– Gatza apur bat (kontutan izan 9gr gatz gure gorputzean ur litro bat erretenitzea egiten dutela)

– Modena ozpina

– Oliba olio birjina

Aza juliana finean zatitu eta ondo garbitu. Sagarra zuritu eta laurdenetan zatitu, ondoren laurdenak hartu eta zatitxoak egin. Baratzuria zati txiki-txikitan egin eta aza eta sagarrarekin nahastu. Bol txiki batean olioa bota, ondoren gatza eta azkenik modena ozpina sardexka batekin nahastu krema moduko bat lortu arte. Lortutako saltsa lodia aza, sagarra eta baratzuriarekin nahastu eta listo!

Iturria: Sonia Pérez AITZBITARTE

Utzi erantzun bat

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Aldatu )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Aldatu )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Aldatu )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Aldatu )

Connecting to %s

%d bloggers like this: