ERREZETAK: Intxaur eta kalabaza patea

Osagaiak
  • 100 g intxaur, txikituak
  • 150 g kalabaza
  • 50 g gurina
  • 100 g ogi integrala
  • 50 g parmesano gazta, arraspatuta
  • oreganoa, piper beltza, gatza, ura eta olioa.

Ogia ur pittin batean bustitzen jarri. Kalabaza, zati txikitan zatituta, olio pittin batean salteatu. Gatza eta ur pixka bota eta su bajuan egosten utzi. Ogiari ura ondo kendu eta kalabazari batu. 15 bat minutuz egosten utzi eta sutatik atera. Norberaren gustura oreganoa eta piperra bota, parmesano gazta eta gurina botatzearekin batera energiaz nahasi pasta homogeneoa lortu arte. Intxaur txikituak gehitu eta pare bat orduz hozkailuan sartu. Hoztu ondoren, atera eta ogian zabaltzeko prest da patea

Iturria: aitzbitarte.wordpress.com

Utzi erantzun bat

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Aldatu )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Aldatu )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Aldatu )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Aldatu )

Connecting to %s

%d bloggers like this: