IKASTAROA: Sagardoaren ekoizpena eta dastaketa

Sagardo dastaketa
IKASTAROA: Sagardoaren ekoizpena eta dastaketa, Guillermo Castaños enologoarekin.
NOIZ: Urtarrilaren 24ean, 9:00etatik 13:00etara.
NON: Oiartzun. Ugaldetxo auzoko auzo-lokalean (garai bateko Atamitx jatetxean).
PREZIOA: Doan.

Guillermo Castaños enologoak sagardoaren ekoizpen prozesua azalduko digu. Gainera sagardo mota ezberdinak dastatu ahal izango dira. Landuko diren gaien artean honako hauek daude:

  • Kalitatezko sagardoa, zer da?
  • Ekoizpenean zaindu behar diren urratsak.
  • Sagardoan agertu daitezkeen gaixotasunak.
  • Gaixotasunak nola sahiestu eta nola konpondu.

IZEN EMATEA: arraztalo@gmail.com / 634 25 46 70 / Arraztalo Elkartearen webgunean
EPEA: Urtarrilaren 20a arte.

OHARRA: partaide bakoitzak bere sagardoa ekar dezake dastaketa egiteko.

Ikastaroan edonork parte har dezake. Animatu!!!

Utzi erantzun bat

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Aldatu )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Aldatu )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Aldatu )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Aldatu )

Connecting to %s

%d bloggers like this: